Greekexports, ο συνεργάτης σας για διεθνή επέκταση
HAQ Sponsors image

Γιατί Εμάς HAQ Sponsors

H Halal Assurance and Quality Greece, αποτελεί την βασική επιλογή για όσους θέλουν να εξάγουν προϊόντα προς τις χώρες του Κόλπου και είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τα πρότυπα GSO (Gulf Starbadrs Organisation) περί Halal πιστοποίησης. Είναι διαπιστευμένη από τον Eiac (Emirates International Accreditation Center) το 2021, έχοντας την τιμή να είναι ο πρώτος ελληνικός φορέας που το κατάφερε.

Περισσότερα

Συμμετέχετε στο περίπτερο της HAQ Greece στην Gulfood του Dubai!

HAQ Sponsors Πληροφορίες

Η έκθεση Gulfood είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον χώρο των τροφίμων και ποτών στην περιοχή του Κόλπου με πάνω από 4000 εκθέτες από 185 χώρες και λαμβάνει χώρα στο Dubai World Trade Center καταλαμβάνοντας 12 Hall. Πολλές χιλιάδες επαγγελματίες από όλη την περιοχή επισκέπτονται την έκθεση αυτή, στην οποία διοργανώνονται παράλληλα και συνέδρια αλλά και διαγωνισμοί προϊόντων.

Η HAQ Greece αποτελεί τον σημαντικότερο ελληνικό φορέα πιστοποίησης halal, ο οποίος και έχει λάβει την διαπίστευση για το πρότυπο halal GSO (Gulf Standard Organization) ήδη από το 2021. Συμμετέχει ως εκθέτης κάθε χρόνο, εδώ και 3 χρόνια στην έκθεση αυτή, με στόχο την ανάδειξη στο τοπικό επιχειρηματικό κοινό της δυνατότητάς τους να εισάγουν ελληνικά προϊόντα πιστοποιημένα halal με το πρότυπο GSO.

 

Λήψη
Αρχείου

Επιπροσθέτως η HAQ Greece προσκαλεί τους πελάτες της να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή μέσω του προγράμματος sponsors που έχει δημιουργήσει, προκειμένου να μπορέσουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους και να αναπτύξουν συνεργασίες στην περιοχή.

FAQ Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος συμμετοχής στην δράση είναι 1200€ για όσους υπογράψουν και πληρώσουν πριν από τις 15 Οκτωβρίου και 1350€ για όσους υπογράψουν και πληρώσουν έως 10 ημέρες πρίν την έναρξη της έκθεσης. Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, υπάρχει η πιθανότητα εξάντλησης των θέσεων πριν παρέλθει η ανωτέρω τελική προθεσμία συμμετοχής.

το κόστος αυτό περιλαμβάνει:

 • Τοποθέτηση του banner σας στο περίπτερο της HAQ GR στην έκθεση - μας αποστέλλετε το εικαστικό του banner και εμείς το εκτυπώνουμε σε μία από τις πλάτες του περιπτέρου κατά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής
 • Τοποθέτηση προϊόντων σας (dummy) εντός του περιπτέρου προς επίδειξη
 • Διανομή του υλικού σας (μπροσούρες - κάρτες) σας σε όλους τους επισκέπτες
 • Λήψη αντιγράφου όλων των εταιρικών καρτών των επισκεπτών του περιπτέρου και αποτύπωση των απαντήσεών τους στις στοχευμένες ερωτήσεις που τους κάνουμε στο τελικό report
 • Χρήση της υποδομής του περιπτέρου από τον sponsor για διενέργεια δικών του ραντεβού σε περίπτωση που παρευρεθεί στην έκθεση.
 • Εντός 7 εργάσιμων ημερών από την λήξη της έκθεσης σας αποστέλλουμε το αναλυτικό report για όλους τους επισκέπτες με εμπορικό ενδιαφέρον (εισαγωγείς, διανομείς κλπ) που περιλαμβάνει: 
  1. τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους
  2.  τον τομέα δραστηριοποίησής του και τι προϊόντα τους ενδιαφέρουν
  3.  αν τους ενδιαφέρουν συγκεκριμένα τα προϊόντα σας και με ποιόν τρόπο σκέφτονατι να τα αξιοποιήσουν

 

Για να συμμετέχετε θα πρέπει να είστε πελάτης της HAQ Greece ή να έχετε εκκινήσει την διαδικασία πιστοποίησης μαζί μας. Επίσης θα πρέπει να διαθέτετε κατάλληλο προωθητικό υλικό (εικαστικό για banner, εταιρικό φυλλάδιο ή/και κατάλογο προϊόντων και εταιρική κάρτα του υπεύθυνου για τις εξαγωγές στην εταιρία σας), καθώς διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να συμμετέχετε

Η συμετοχή μέσα στο περίπτερο της HAQ Greece σας δίνει πολλά πλεονεκτήματα καθώς:

 • το κόστος είναι αρκετά μικρότερο σε σύγκριση με την αυτόνομη συμμετοχή
 • το περίπτερο του φορέα επισκέπτονται πολλοί αγοραστές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για halal πιστοποιημένα προιόντα που να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της περιοχής μιας και ο φορέας διαθέτει διαπίστευση.
 • Το έμπειρο σε εκθέσεις προσωπικό της Greekexports θα παρίσταται στο περίπτερο και θα είναι αρμόδιο για την καταγραφή όλων των απαραίτητων πληροφοριών που δίδονται από τους επισκέπτες
 • Όλα τα προϊόντα θα προταθούν προς τους επισκέπτες-αγοραστές και το ενδιαφέρον τους θα καταγραφεί για μελλοντική αξιοποίηση από εσάς
 • Η κοινή συμμετοχή έχει πολλά οφέλη, καθώς εγείρεται το ενδιαφέρον των επισκεπτών αρχικά για συγκεκριμμένα προιόντα αλλά στη συνέχεια προκύπτουν ερωτήσεις και ενδιαφέρον και για τα υπόλοιπα
 • Η παρουσία προσωπικού της εταιρείας σας δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο εάν παρευρεθείτε στο περίπτερο θα μπορούσατε να οργανώσετε τα ραντεβού σας στο χώρο του περιπτέρου

Η Greekexports υποστηρίζει την συνολική προσπάθεια των επιχειρήσεων να επεκταθούν σε νέες αγορές. Σε αυτήν την προσπάθεια η κοινή παρουσία από εταιρίες με κοινά ή και ανταγωνιστικά ακόμα προϊόντα λειτουργεί ενισχυτικά προς όλους, καθώς δημιουργεί μια κρίσιμη μάζα στην προσπάθεια προσέλκυσης των μεγάλων πελατών της περιοχής.

Ουσιαστικά, ακόμα και όλοι μαζί οι συμμετέχοντες να ήταν στο ίδιο αντικείμενο, και πάλι η συνολική τους δυνατότητα δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες της ζήτησης σε αυτήν την περιοχή του κόσμου.

Εκτός αυτού η κοινή συμμετοχή έχει και πολλά οφέλη, καθώς εγείρεται το ενδιαφέρον των επισκεπτών αρχικά για συγκεκριμμένα προιόντα αλλά στη συνέχεια προκύπτουν ερωτήσεις και ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα.