Greekexports, ο συνεργάτης σας για διεθνή επέκταση

Σχετικά με Εμάς Εταιρεία

Η εταιρία Greekexports ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011, σε μία δύσκολη συγκυρία για τις ελληνικές εξαγωγές που βάλλονταν ιδιαίτερα από την ένταση της χρηματοοικονομικής κρίσης. Ο στόχος της από την αρχή ήταν να παρέχει χρήσιμες υπηρεσίες προς τις εταιρίες εκείνες που επέλεγαν την ανάπτυξη των εξαγωγών ως το μέσο για την επιβίωσή τους.

Το μπουκέτο των υπηρεσιών που η Greekexports παρέχει σήμερα, ύστερα από 10 και πλέον χρόνια,  απευθύνεται σε εξαγωγείς κυρίως των κλάδων τροφίμων και καλλυντικών και αποσκοπεί στο να τους δώσει τις πιστοποιήσεις που αποτελούν  "διαβατήρια" για είσοδο των προϊόντων τους σε ειδικές αγορές ή ειδικά τμήματα παραδοσιακών αγορών.

Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ειδικές δράσεις εξωστρέφειας που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται σε διάφορες περιοχές, συνήθως σε συνεργασία με έναν τοπικό φορέα.

Σχετικά με Εμάς image

Σχετικά με Εμάς Εμπειρία

Η τεχνογνωσία των ανθρώπων της Greekexports στο πεδίο των εξαγωγών ξεκινάει ήδη από την δεκαετία του 1990, συμμετέχοντας παράλληλα και στις δράσεις του ΣΕΒΕ, που αποτελεί και τον πιο δυναμικό φορέα προώθησης των εξαγωγών της χώρας μας. Σήμερα ο ΣΕΒΕ είναι και ο ιδιοκτήτης του Συλλογικoύ Σήματος «MACEDONIA THE GREAT», μίας σημαντικής προσπάθειας ανάδειξης των προϊόντων που παράγονται σε Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Περισσότερα

Εμπιστέψου τους ειδικούς Our Team

Η ομάδα της Greekexports (#teamGrX) περιλαμβάνει στελέχη από διάφορα επιστημονικά πεδία, όπως οικονομίας και διεθνών επιχειρηματικών σπουδών, επιστήμης τροφίμων, χημείας και άλλα.

Σας ενδιαφέρει να γίνεται μέλος της ομάδας μας; Δείτε στο τέλος της σελίδας για πιθανές ενεργές αγγελίες.


Υπηρεσίες Πιστοποιήσεις


Σε όλο τον Κόσμο Διεθνείς Συνεργάτες

H Greekexports αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο στην περιοχή, σημαντικών διεθνών φορέων που παρέχουν τις εξιδεικευμένες πιστοποιήσεις, με κύρια ευθύνη την παροχή συμβουλευτικής και την οργάνωση όλων των σταδίων που απαιτούνται προκειμένου για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε πιστοποίησης. Η κύρια προέλευση των φορέων αυτών είναι η Ελβετία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε φορέα στις σελίδες παρουσίασης των υπηρεσιών.

Διαθέτει γραφεία και εκπροσώπους σε 6 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Αίγυπτος το Κόσοβο και η Βουλγαρία που καλύπτουν επίσης την Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία.

Επικοινωνία
Διεθνείς Συνεργάτες image

Θέλεις να γίνεις μέλος της #teamGrX;

Η ανάπτυξη της Greekexports επιφέρει την ανάγκη για περαιτέρω επέκταση του προσωπικού – μείνετε συντονισμένοι για πιθανές νέες κενές θέσεις εργασίας.

Ελέγξτε για πιθανές εκκρεμείς θέσεις εργασίας και υποβάλετε το βιογραφικό σας

Επικοινωνία Γραφεία και Αντιπρόσωποι

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι:

ΕΛΛΑΔΑ

Κα Νατάσα Κουζουκάκη
Greekexports SMPC
Στράιτσα 2, Θέρμη Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 474115 / Κιν.+ 30 6951800865
exports@greekexports.org

Οι τοπικοί μας αντιπρόσωποι στην περιοχή σας είναι στη διάθεσή σας για όλες τις υπηρεσίες μας – τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι:

ΚΥΠΡΟΣ

Mr Τόνυ Ιωάννου
T.I. Foodtec Consultancy Ltd
office 103, 2A Strovolou Ave & Ilia Venezi, 2042 Strovolos, Nicosia, Cyprus
Tel: +357 22468787 / Mob.+ 357 97778780
tony@foodteccyprus.com

ΚΟΣΟΒΟ

Mr Muhamad Disha
MD Consulting Sh.p.k.
Rruga Rexhep Krasniqi, Blloku B, Nr 11, Prishtine 10000, Kosovo
Tel: + 383 (44) 248 408
mdconsultingpro@gmail.com

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Mrs Nancy Anastasini
Bucharest Representation Office
3A Calea Bucurestilor 075100 Otopeni, IIfov, Romania
Tel.: +40 374 305 793 / Mob.:+40 766446868
romania@greekexports.org

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Mrs. Sally Kandil
Cairo Representation Office
Giza, Egypt
Tel: +20 100 4177881
egypt@greekexports.org

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Mrs. Yana Danailova
VitaYana LTD
1799 Sofiq, Mladost-2-281-2-43, Bulgaria
Tel: +359899929696
danailova.yana@gmail.com

Σε όλο τον Κόσμο Παρουσία σε εκθέσεις

Διαθέτει γραφεία και εκπροσώπους σε 6 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Αίγυπτος ο Κόσοβο και η Βουλγαρία που καλύπτουν επίσης την Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία

Μας εμπιστεύτηκαν Συνεργασίες & Πελάτες

Επικοινωνία